Fluff

Fluff går snabbt att förbereda och blir supergott i tårtan eller att ha som frosting på cupcakes. Det bästa är att fluff går att göra på nästan all choklad och godis. Allt förutom sånt som innehåller kex, som tex. Kexchoklad, Twix m.m. Så tänk er ert favoritgodis/choklad i "mousseform"! Kan det bli mer nice?! Nope! :)
Receptet räcker till ett lager fyllning eller 6-8 cupcakes.
 
 
Fluff     
200 g choklad (eller 60-80 g gelégodis)
3 dl grädde
 
Finhacka chokladen/godiset.
Smält i kastrull tillsammans med grädden på låg värme. Det får absolut inte koka!!
När allt har smält, låt svalna och ställ in i kylen över natten.
Vispa sedan upp det till önskad konsistens.
 
*Med gelégodis menas allt som innehåller gelatin. Som tex. Zoo, Ahlgrens bilar, Geléhallon etc.
Tips på andra smaksättare är bla. Mjölkchoklad, Japp, Daim, Dumle, aa i stort sett allt! Bara att testa sig fram :) 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback